Ochiuri in pireu de cartofi

Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesm

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 1/2 kg cartofi
  • 4 oua
  • 1/2 pahar lapte
  • 1 lingurita unt
  • putin zahar
  • sare
  • 1 lingura cascaval sau brinza
  • pesmet

Mod de preparare

Se prepara un pireu de cartofi. Se asaza in strat uniform intr-o tava smaltuita sau intr-un vas de sticla de Jena, bine uns cu unt si presarat cu pesmet. Peste pireu se presara cascaval sau brinza rasa. Se da la cuptor, se lasa sa se rumeneasca putin, se scoate la gura cuptorului si cu dosul lingurii unse cu unt se fac patru adincituri. In fiecare adincitura se sparge cite un ou, se presara cu putina sare si se dau la cuptor 2-3 minute sa se inchege albusul.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori