Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se stinge cu apa si cu vin, amestecand mere
Se pune intr-un vas untul si se asaza pe foc sa se topeasca. Se adauga faina, se amesteca bine cu untul si se stinge cu apa si cu vin, amestecand mereu, pana ce se obtine un sos bun. Se adauga sare si piper, se lasa sa fiarba putin, amestecand mereu. Se ia vasul de pe foc, se amesteca compozitia cu mustarul si cu sucul de la jumatate de lamaie. Ochiurile se prepara in apa, se scot cu lingura cu gauri, se asaza pe un platou, iar sosul se toarna peste ele.
Se servesc calde.
Alte retete:
Papanasi fierti
Galuste cu prune
Ciuperci umplute
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii