Ochiurile la capac se pregatesc in farfurioare sau in tigaite rezistente la foc, cu care pot fi servite si la masa.
Ochiurile la capac se pregatesc in farfurioare sau in tigaite rezistente la foc, cu care pot fi servite si la masa. Numarul farfurioarelor trebuie sa fie egal cu numarul persoanelor. Marimea farfuriei trebuie sa fie potrivita ca sa incapa numai bine doua oua. Se asaza farfurioarele pe masina si se pune in fiecare cate o bucatica mica de unt proaspat, cat o jumatate de nuca. Cand untul s-a topit, se sparg ouale cu grija in farfurioara. Sare se pune putina numai pe albus, deoarece pe galbenus lasa urme albicioase, care strica aspectul oualor. Se tin pe masina 4 — 5 minute, la foc mic, pana ce albusul devine laptos.
Ochiurile la capac se servesc fierbinti, indata ce sunt gata.
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii