In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in fiecare si se lasa pe foc mic. In a
In doua tigai se pun cate 25 gr unt si se pun pe foc. Cand untul s-a incalzit, se pune cate o felie de cascaval in fiecare si se lasa pe foc mic. In acelasi timp se fac ochiurile in unt sau ulei iar cand s-au prajit si cascavalul s-a inmuiat, se pune cate un ochi pe felia de cascaval.
Se servesc calde.
Alte retete culinare:
Zacusca de ciuperci
Papanasi fierti
Placinta de dovleac

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii