Se fierbe mazarea in putina apa cu unt. Se aleg carote mici, se rad de coaja, se spala si se fierb. Se fac ochiuri in apa. Pe un platou dreptunghiular
Se fierbe mazarea in putina apa cu unt. Se aleg carote mici, se rad de coaja, se spala si se fierb. Se fac ochiuri in apa. Pe un platou dreptunghiular se aranjeaza mazarea, pe margine se pun carotele stropite cu unt fierbinte si deasupra, peste mazare, se aranjeaza ochiurile fierte si stropite cu putin unt.
Se servesc calde.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Zacusca
Mancare de mazare
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii