Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure
Se fierbe orezul cu trei cesti de apa, unt, sare, piper si se pune vasul in cuptor pana scade apa si orezul devine putin auriu. Spanacul se face piure. Ouale se prepara ochiuri fierte sau prajite. Pe un platou rotund se asaza orezul in forma de colac si in mijloc se pune spanacul, iar peste spanac se pun ochiurile.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete:
Chiftele
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii