Intr-o tigaie se pun 50 gr unt si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa sfaraie, se sparg ouale deasupra untului, cat mai jos, ca sa nu se imprastie
Intr-o tigaie se pun 50 gr unt si se lasa sa se topeasca. Cand incepe sa sfaraie, se sparg ouale deasupra untului, cat mai jos, ca sa nu se imprastie albusul si se lasa la foc mic, pana se coaguleaza bine albusul.
Se servesc cu sos de rosii sau puse pe felii de sunca.
Alte retete:
Chiftele
Oua umplute cu ciuperci
Rosii umplute cu pipet de pui
Prajitura cu foi de zahar ars este la fel de buna precum arata. Prajitura este perfecta pentru Craciun, pentru orice masa de...
Prajitura cu foi de zahar arsPentru Mos Craciun am adus astazi turta dulce. Din reteta Ritei si a lui Rocsi am facut si eu alta reteta. Din pacate, anason...
Turta dulceUn piept de porc condimentat bine si umplut cu salvie si verdeturi o sa fie perfect pentru masa de Craciun. Incearca-l si...
Piept de porc cu patrunjel, salvie si lamaie, la cuptorTavalita glazurata de post este o prajitura de casa delicioasa, perfecta pentru perioada postului si pentru persoanele...
Tavalita glazurata de postUna din prajiturile care a avut mare succes pe masa de sarbatori si nu degeaba, pentru ca a fost delicioasa!
Prajitura cu foi de bezea cu nuca si crema de vanilieSarmalutele moldovenesti in foi de vita sunt delicioase. Pentru a prepara aceste sarmalute aveti nevoie de carne de vita,...
Sarmalute moldovenesti in foi de vitaAcestea sunt vestitele clatite americane, groase, spongioase care sunt adesea consumate cu sirop de artar sau bacon prajit....
American pancakespentru dulciuri cu fructe un desert deicios cu alune e padure!
Rulada din biscuiti cu piure de castane si mantie din alune de padure
Comentarii