Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu al
Se bat ouale, se pune laptele sau o linguta de smantana si sare. Ouale se bat in ultimul moment si atat numai cat sa se amestece bine galbenusul cu albusul. Se pune tigaia cu o lingura de unt la foc tare si cand s-a infierbantat untul, se toarna ouale batute. Cand incepe sa se intareasca, se introduce pe dedesupt un cutin cu varful lat, sau se misca iute tigaia, ca sa nu se prinda omleta. Cu ajutorul cutitului se impatureste omleta in trei, dupa ce s-a pus garnitura dorita si se serveste.
Se poate servi cu piure de spanac sau foi de spanac intregi, oparite si inabusite in unt, rosii inabusite in unt, varfuri de sparanghel fiert in apa si tras cu unt, branza sau sunca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii