Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici.
Omleta asortata este un aperitiv cu carne si legume delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Cascavalul se curata si se taie cuburi mici. Ciupercile din conserva se spala sub jet de apa rece. Rosiile se spala si se taie cuburi. sunca se taie julien (felii subtiri). Ouale se amesteca cu sunca, cascaval, rosii, sare si piper. Ceapa se pune la calit in ulei, impreuna cu ciupercile. Peste ceapa usor calita se adauga compozitia de oua. Omleta se prajeste pe o parte si pe cealalta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta asortata se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii