Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se ame
Se lasa la scurs mazarea, fasolea, ciupercile si porumbul. Cartofii se taie cubulete mici, la fel si ardeii. Ceapa se curata si se toaca. Ouale se amesteca cu laptele, sare si piper. Cirnatii se taie felii subtiri. Se fac 4 omlete: cite 1/4 din ceapa, cirnati,l egume se pun la prajit intr-o lingura de unt. Peste acestea se adauga oua batute si se lasa sa creasca omletele. Dupa ce s-au turnat ouale nu se mai amesteca.
Inainte de servire se presara patrunjel

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii