Se bat ouale in bol peste care se adauga sarea si branza in bucatele micute dupa care se face mamaliguta care se aseaza pe farfurie alaturi de oua.
Se bat ouale in bol peste care se adauga sarea si branza in bucatele micute dupa care se face mamaliguta care se aseaza pe farfurie alaturi de oua.
Se poate adauga si o salata de rosii si castraveti sau un alt fel de salata care se poate servi alaturi de omleta cu branza si mamaliguta.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii