Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic, aproximativ 10 minute, du
Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic, aproximativ 10 minute, dupa care se scurge de apa si se toaca marunt. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins, apoi se adauga cartofii, spanacul si se adauga ouale batute dupa cateva minute. Se lasa la rumenit, apoi se introduce tigaia in cuptorul incins si se mai lasa 5 minute.
Se decoreaza cu felii de rosii si se serveste cu salata verde.
Alte aperitive:
Saratele Oua umplute Chiftele
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii