Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic, aproximativ 10 minute, du
Cartofii se fierb in apa cu sare timp de 10 minute. Separat, se lasa la inabusit spanacul impreuna cu nucsoara, pe foc mic, aproximativ 10 minute, dupa care se scurge de apa si se toaca marunt. Se calesc ceapa si usturoiul in ulei incins, apoi se adauga cartofii, spanacul si se adauga ouale batute dupa cateva minute. Se lasa la rumenit, apoi se introduce tigaia in cuptorul incins si se mai lasa 5 minute.
Se decoreaza cu felii de rosii si se serveste cu salata verde.
Alte aperitive:
Saratele Oua umplute Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii