Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar la urma se adauga albusurile spuma
Se toarna laptele rece peste faina, batand continuu cu telul. Se adauga galbenusurile, branza si se bate bine, iar la urma se adauga albusurile spuma. Se infierbanta untul intr-un vas si se prajeste omleta pe ambele parti.
Se serveste fierbinte. Alte retete: Zacusca Galuste cu prune Placinta cu dovleac
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii