Se curata ardeii si prazul apoi se spala. Se taie ardeii fasii, iar prazul rondele. Porumbul se lasa la scurs intr-o sita. Se taie carnatii felioare s
Se curata ardeii si prazul apoi se spala. Se taie ardeii fasii, iar prazul rondele. Porumbul se lasa la scurs intr-o sita. Se taie carnatii felioare subtiri. Ouale se bat bine si se condimenteaza cu sare, piper si boia de ardei. Untul se incalzeste, apoi se inabuse in el ardeiul, prazul si porumbul timp de 10 minute. Se adauga carnatii si se prajesc usor, apoi se scot toate pe o farfurie. Se toarna in tigaie ouale batute si se presara pe deasupra cu legumele si carnatii. Se lasa la foc mic timp de 15 minute tinand tigaia acoperita cu un capac.
Se serveste calda
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii