Aperitivul englezesc este o delicioasa reteta usor de preparat si ideala la micul dejun. Pentru pregatirea acestei retete de aperitiv aveti nevoie de carnaciori, felii de sunca, ciuperci, oua, rosii cherry si ceapa.
Se prajesc carnatii de porc ntr-o tigaie incins aproximativ 3 minute. Se adauga sunca si se rumeneste pe ambele parti, pana cand devine crocanta. Se presara ciupercile si se calesc impreuna inca 3-5 minute. Se scurge apoi surplusul de grasime si se rasfira toate ingredientele. Se condimenteaza ouale batute si se rastoarna in tigaie peste restul ingredientelor. Se amesteca usor cu o furculita aproximativ 2 minute, pana cand amestecul prinde consistenta. Se adauga rosiile, branza si ceapa tocata marunt, apoi se mai lasa pe foc 2 minute.
Se serveste cald cu orice sos preferat.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii