Aperitivul englezesc este o delicioasa reteta usor de preparat si ideala la micul dejun. Pentru pregatirea acestei retete de aperitiv aveti nevoie de carnaciori, felii de sunca, ciuperci, oua, rosii cherry si ceapa.
Se prajesc carnatii de porc ntr-o tigaie incins aproximativ 3 minute. Se adauga sunca si se rumeneste pe ambele parti, pana cand devine crocanta. Se presara ciupercile si se calesc impreuna inca 3-5 minute. Se scurge apoi surplusul de grasime si se rasfira toate ingredientele. Se condimenteaza ouale batute si se rastoarna in tigaie peste restul ingredientelor. Se amesteca usor cu o furculita aproximativ 2 minute, pana cand amestecul prinde consistenta. Se adauga rosiile, branza si ceapa tocata marunt, apoi se mai lasa pe foc 2 minute.
Se serveste cald cu orice sos preferat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbioriEste un desert potrivit pentru acest sezon. L-am preparat cu frișca LaDorna, care a fost extrem de potrivita în prepararea...
Tort cu capsuni si macSe face repede, usor si este foarte bun...
Strudel din aluat de casa, cu mere, pere si caramelRetete dietetice
Evantai de vinete cu rosii la cuptorSe taie carnea de pui ca pt snitzel(dar nu se bate); eu am folosit pulpe dezosate dar e ok si piept. Cartofii se curata si se...
Pui surprizaSe fierb cartofi in coaja apoi se lasa la rece , se curata si se piseaza f bine. Apoi se adauga oul sarea si faina cat...
CledneIncearca o reteta usoara de cheesecake fara coacere cu mure si matcha – un desert rafinat, colorat natural, cu gust...
Cheesecake cu mure si matcha - reteta fara coacere, usoara si delicioasaRulouri delicate din dovlecei umplute cu crema de branza si coapte in sos aromat de rosii – o reteta italiana usoara,...
Rulouri de dovlecei cu branza la cuptor, in sos de rosii
Comentarii