Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica s
Se face o ompleta din cele patru oua crude batute spuma cu o lingurita de faina si o ceasca de lapte dulce. Faina si laptele fac omleta mai spornica si in acelasi timp o fac pufoasa. Omleta se prajeste in ulei incins, dupa ce amestecul de oua, faina si lapte s-a sarat si s-a piparat dupa gust, apoi se scoate pe un platou. Umplutura din piept de pasare se pregateste astfel : carnea se fierbe bine in apa cu putina sare. Se scoate, se toaca marunt cu un cutitas, se amesteca cu o lingura de smantana si verdeata tocata. Amestecul se sareaza si se pipereaza dupa gust, apoi se pune deasupra omletei.
Se ruleaza incet, se taie omleta felii groase, se serveste calda, asortata cu rosii intregi si ardei gras. Alte aperitive recomandate Ciuperci umplute Chiftelute Rulada spanac

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii