In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna ap
In untul incins se inabusa prazul cateva minute, pana se fragezeste. Separat, se bat ouale cu patrunjelul verde maruntit, sare si piper. Se toarna apoi peste praz si se adauga maslinele fara samburi si feliile de rosii. Se lasa omleta pe foc inca 3 minute, dupa care se introduce cu tigaia in cuptorul incins in prealabil pentru 10 minute.
Se serveste cu salata de rosii si castraveti.
Alte aperitive:
Saratele Placinta de dovleac Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii