Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun
Se oparesc rosiile, se curata de pielita si se taie in doua, se preseaza putin ca sa-si piarda din apa si seminte, apoi se taie in sferturi si se pun in tigaie cu unt, sare, piper si patrunjel tocat fin. Se asaza tigaia pe foc mic, ca sa se prajeasca bine rosiile si sa scada. Omleta se face separat, in alta tigaie, cu putin unt, iar cand este rumenita se pun la mijloc rosiile si se ruleaza.
Se serveste fierbinte.
Alte retete:
Papanasi fierti
Zacusca
Chiftele
Minitartele sunt un desert foarte indragit de copii. Le-am facut o crema fina cu mascarpone si ciocolata alba si le-am...
Desert mini tarte cu crema de ciocolata alba si capsuni• spalati si curatati bine fasolea verde • taiati baconul cubulete • cu ajutorul aparatului de
Fasole păstăi cu sos de soia si baconDeserturi racoritoare de vara
Inghetata cu zmeura, capsuni si creme anglaise O prajiturica rapida si gustoasa care indulceste mesele celor care postesc, dar nu numai...
Prajitura de post cu crema de vanilie, afine si merisoareDescopera reteta simpla de gem de cireșe cu putin zahar, fara conservanti. Bucura-te de gustul autentic al cireșelor...
Gem de cirese. Reteta simpla, cu putin zahar, fara conservanti
Comentarii