Intr-un castron se bat bine ouale cu smintina, sarea si piperul. Untul se topeste intr-o tigaie si cind este bine incins se pun ouale. Se rumeneste pe
Intr-un castron se bat bine ouale cu smintina, sarea si piperul. Untul se topeste intr-o tigaie si cind este bine incins se pun ouale. Se rumeneste pe o parte si apoi se intoarce cu ajutorul a doua cutite, ca sa nu se rupa si se rumeneste si pe cealalta parte. Cind este gata se ruleaza, se aseaza pe o farfurie si se serveste imediat.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii