Omleta cu spanac

Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg spanac -4 oua -1 lingurita de faina -o ceasca de lapte dulce -sare -piper macinat -o lingura de unt

Mod de preparare

Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pune intr-o cratita emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. Separat se face o omleta ca in reteta anterioara, se scoate si se pune pe un platou. Spanacul bine scurs se asaza peste omleta, se intinde cu un cutit ca sa fie in strat uniform, apoi se ruleaza si se taie omleta felii groase.


Omleta se serveste calda. Dupa gust, atat omleta cat si spanacul, se sareaza si se pipereaza. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci