Omleta cu spanac

Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pu

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • -1 kg spanac -4 oua -1 lingurita de faina -o ceasca de lapte dulce -sare -piper macinat -o lingura de unt

Mod de preparare

Se spala spanacul frunza cu frunza, se pune sa clocoteasca in apa, cu sare, zece minute, dupa care se scoate si se scurge bine. Se toaca marunt, se pune intr-o cratita emailata, cu o lingura de unt, si se lasa sa scada bine. Separat se face o omleta ca in reteta anterioara, se scoate si se pune pe un platou. Spanacul bine scurs se asaza peste omleta, se intinde cu un cutit ca sa fie in strat uniform, apoi se ruleaza si se taie omleta felii groase.


Omleta se serveste calda. Dupa gust, atat omleta cat si spanacul, se sareaza si se pipereaza. Alte aperitive recomandate Rulada spanac Chiftelute Ciuperci umplute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc