1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin. 2.Pentru omleta se bat ouale cu o furculita. Se
1. Pentru sosul de cascaval se zdrobeste cascavalul cu o furculita si se amesteca cu smantana si vin.
2.Pentru omleta se bat ouale cu o furculita.
Se adauga laptele si se condimenteaza cu sare si piper. Intr-o tigaie se pun 2 linguri de unt topit si se prajeste omleta in 4 portii. Aceasta se aseaza pe 4 farfurii incalzite.
3. Intr-o alta tigaie se pun 4 linguri cu unt topit la incins si se caleste spanacul 2-3 minute. Acestea se condimenteaza cu sare , piper si nucusoara.
4. Spanacul si sosul se aseaza pe farfurie linga omleta (sosul de brinza chiar pe omleta).
Pofta buna!
Reteta Omleta cu spanac si sos de brinza cu ciuperci a fost propusa de Cristina pe forum culinar.ro
Alte retete cu spanac gasiti aici:
Spanac la cuptor,
Mincare de spanac cu usturoi,
Chiftelute din spanac, aburite

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii