Omleta cu sunca presata

Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri. Ouale se amesteca cu sunca.

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • Pentru 5 portii:
  • oua - 10 bucati
  • sunca presata - 200 g
  • ulei 100- ml

Mod de preparare

Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri (julien). Ouale se amesteca cu sunca si se prajesc in ulei. Se rumeneste pe ambele parti,

intorcandu-se precum o clatita.

Omleta cu sunca presata se serveste fierbinte.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori