Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri. Ouale se amesteca cu sunca.
Omleta cu sunca presata este un aperitiv delicios si consistent. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Sunca se taie felii subtiri (julien). Ouale se amesteca cu sunca si se prajesc in ulei. Se rumeneste pe ambele parti,
intorcandu-se precum o clatita.
Omleta cu sunca presata se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii