Omleta dorohoiana

Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusur

Timp pregatire
30 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • sare
  • piper
  • 2 linguri smantana groasa
  • 40 gr unt

Mod de preparare

Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusurile batute spuma. Se pune untul intr-o tigaie mare iar cand s-a infierbantat se toarna compozitia si se prajeste.


Se serveste calda. lte retete: Ciuperci umplute Galuste cu prune Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc