Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusur
Se sparg ouale si se separa galbenusurile de albusuri in vase separate. Galbenusurile se freaca cu sare, piper si se adauga smantana si usor, albusurile batute spuma. Se pune untul intr-o tigaie mare iar cand s-a infierbantat se toarna compozitia si se prajeste.
Se serveste calda. lte retete: Ciuperci umplute Galuste cu prune Zacusca
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii