Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu s
Se curata cartofii de coaja si se taie in felii subtiri. Intr-o oala emailata, mai mare, se pune o ceasca de ulei, apoi se pun cartofii impreuna cu slanina taiata fasii subtiri. Se lasa sa se prajeasca cartofii, apoi se scoate totul pe o farfurie. Din cele sase oua, batute bine, impreuna cu svaiterul taiat cubulete mici, sarate si piperate dupa gust, se face o omleta. In uleiul ramas de la cartofi, se pune la prajit omleta. Omleta se intoarce cu grija, ca sa nu se rupa, apoi se scoate cand s-a rumenit pe ambele parti.
Cartofii si slanina se pun deasupra omletei, se ruleaza si se serveste cu castraveti murati sau salata de sezon.
Alte aperitive retete recomandate
Ciuperci umplute
Chiftelute
Rulada spanac
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielCiorbă de miel reţetă. Ciorba de miel, din carne frageda asezonata cu legume proaspete, tarhon si leustean, e un deliciu...
Ciorbă de miel reţetă, reteta videoO prajitura de sarbatoare delicioasa si pe placul familiei mele, dar si a colegelor..
Prajitura cu crema de lamaie si crema de mascarponeCozonacul Rosenkranz este ideal pentru deserturile de sarbatori, avand un alt aspect decat cozonacul obisnuit, dar la fel de...
Cozonac RosenkranzRetete festive de iarna Literatura de specialitate atribuie paternitatea prajiturii Baba regelui Poloniei, Stanislas...
Desert Baba cu rom
Comentarii