Omleta in forma de briose este o reteta ce poate fi servita ca si aperitiv, la mic dejun sau ca si gustari intre mese.
Cel mai frumos lucru la aceasta reteta este ca o poti adapta dupa propriul gust. In plus le poti servi ca si aperitive, ca si gustari intre mese sau la micul dejun.
Se preincalzeste cuptorul la 180 de grade. Daca folositi hartie de copt cerata nu mai trebuie sa ungeti sau sa tapetati tava de briose (6 locasuri are a mea). Taiati 6 patrate de hartie de copt pe care le faceti ca niste coifuri topsite in capatul inchis. Intindeti feliile de bacon pe peretii formelor de briose si dati la cuptor pana se rumeneste putin.
Intre timp bateti ouale si amestecati-le cu restul de ingrediente maruntite, turnati amestec in fiecare forma - la fel ca la briose nu pana sus, si mai lasati la cuptor pana se rumenesc frumos deasupra.
Omleta in forma de briose merge perfect langa o salata de cruditati.
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii