Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper.
Rosiile se curata de pielite apoi se taie cubulete. Se pun la calit in putin ulei si se adauga usturoiul strivit. Se condimenteaza cu sare si piper. Se amesteca apoi cele 3 oua, se toarna peste rosii si se lasa la prajit. Omleta astfel obtinuta se asaza pe o farfurie. Se face o a doua omleta din 3 oua batute cu tarhonul, patrunjelul, hasmatuchiul si arpagicul, toate maruntite.
Se asaza apoi peste omleta de rosii, se ruleaza si se taie felii. Alte aperitive: Oua umplute Ciuperci la cuptor Piftie de curcan
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaTare buna cu rosii proaspete din gradina ... si alaturi de ardei iuti de toate tipurile :) ...
Supa de rosii cu perisoareGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii