Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se bat ouale cu sosul pest
Se caleste ceapa in putin ulei, apoi se adauga dovleceii taiati felii subtiri si se tin la calit pana se inmoaie. Separat, se bat ouale cu sosul pesto, apoi se adauga mozarella taiata cubulete si se toarna amestecul peste dovlecei. Se tine pe foc 5 minute, dupa care se introduce tigaia in cuptorul cald, pentru inca 5 minute.
Omleta se serveste ornata cu busuioc.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Oua umplute Saratele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii