Ompleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru. Se amesteca toate ca la o omleta obisnuita. Se unge o tigaie a
Ompleta rulata in stil japonez contine sos soia, cascaval ras, piper si putin cimbru.
Se amesteca toate ca la o omleta obisnuita.
Se unge o tigaie antiaderenta cu putin ulei, am pus un polonic din amestec ca la clatite, iar cand s-a desprins de pe margini am rulat-o in tigaie si am lasat ruloul la marginea tigaii.
Am pus al doilea polonic de amestec,am ridicat cu furculita putin primul rulou ca sa patrunda si sub el amestecul. Iar am lasat sa se desprinda de pe margini si am rulat incepand cu primul rulou, apoi am pus al treilea polonic si am repetat operatiunea.
Se scoate apoi pe o farfurie, se taie felii si se serveste.
Se poate manca cu piure de spanac.
Reteta Omleta rulata stil japonez a fost propusa de pansy pe forum culinar.ro
Alte retete de omleta gasiti aici:
Omleta cu creveti si tofu Omleta indiana Omleta cu peste si sos de unt
Un aperitiv special pentru masa de Paste!
Terina de miel in crusta de dovlecei si susanAstazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta videoSiropul din muguri de brad este foarte sanatos si foarte usor de pregatit. Siropul din muguri de brad este un remediu natural...
Sirop din muguri de bradPasca fara aluat este o alternativa delicioasa la reteta clasica de pasca, cu aluat ca cel de cozonac. Urmareste reteta video...
Pasca fara aluat (reteta video)Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...
Briose cu afinePentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.
Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)Pentru aceasta reteta m-am inspirat de la Deyu.
Desert chec economic cu mereIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii