Omleta rustica

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati

Timp pregatire
25 minute
Complexitate
redusa
Omleta rustica

Ingrediente

  • 4 oua 1 cartof 1 carnat 1 ardei 1 ceapa sare
  • piper branza

Mod de preparare

Cartoful se taie rondele si se rumeneste in ulei la foc mic, apoi se adauga ceapa si ardeiul taiate fasii si se calesc putin. Carnatul se taie bucati potrivite si se pune peste cartofi si ceapa. Dupa ce s-a calit totul se scoate pe o farfurie. Se goleste tot uleiul din tigaie. Ouale se bat cu sare, piper si o lingura de apa. Ingredientele calite se aseaza pe tigaie si deasupra se toarna ouale si se rade branza. Se lasa 2-3 min si apoi se intoarce pe cealalta parte.


Se serveste calda, cu paine prajita si eventual niste branza razuita deasupra. Alte retete recomandate:

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori