Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei.
Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei. Se adauga ouale batute, sarea si piperul. Omleta se rumeneste pe o parte si pe alta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta simpla cu ceapa se serveste fierbinte.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii