Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei.
Omleta cu ceapa este un aperitiv simplu si sanatos. Ouale se spala si se sparg intr-un vas. Ceapa se curata, se spala, se taie marunt si se caleste usor in ulei. Se adauga ouale batute, sarea si piperul. Omleta se rumeneste pe o parte si pe alta, intorcandu-se precum o clatita.
Omleta simpla cu ceapa se serveste fierbinte.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii