Omleta simpla cu sparanghel

Se fierbe sparanghelul, dupa care se scurge si se taie bucati mici. Separat se bat ouale si se pun in tigaia incinsa cu ulei. Se rumeneste omleta pe

Timp pregatire
15 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 4 oua
  • 1 snop sparanghel
  • 25 gr unt
  • sare

Mod de preparare

Se fierbe sparanghelul, dupa care se scurge si se taie bucati mici. Separat se bat ouale si se pun in tigaia incinsa cu ulei. Se rumeneste omleta pe ambele parti. Cand e gata, se acopera cu sparanghel si se indoaie pe jumatate.


Se serveste calda.

Alte retete culinare:

Zacusca de ciuperci

Cartofi la cuptor

Chiftelute

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc