Oua a la Moscova

Ouale a la Moscova sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Se amesteca smantana cu hreanul. In jumatate din acest amestec se introduce carnea de vita.

Timp pregatire
20 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • carne vita fierta
  • taiata cubulete mici
  • 1 legarura patrunjel
  • tocata
  • 1 legatura marar
  • tocata
  • jumatati rosii
  • jumatati oua
  • salata verde
  • smantana
  • hrean

Mod de preparare

Ouale a la Moscova sunt aperitive cu carne delicioase si consistente. Se amesteca smantana cu hreanul. In jumatate din acest amestec se introduce carnea de vita, patrunjelul si mararul. Se umplu jumatati de rosii si oua cu amestecul de carne. Se aseaza pe un platou, pe un strat de salata verde. Se toarna restul de smantana deasupra.


 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci