Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prea
Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prealabil untul. Asezam, apoi, cascavalul in interiorul celor 2 felli de paine. Spargem repede ouale in final. Presaram putina sare si acoperim cu un capac aproximativ 4 minute. Le scoatem si le punem pe farfurie cu grija, astfel incat sa le pastram intregi.
Alaturi de cele doua oua "cochete", pe farfuria intinsa aranjam 3 felii rotunde de rosie si o crenguta de patrunjel
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseO alta reteta deosebita, preluata din cartea virtuala descoperita intr-unul din mailurile vechi... Intrucat eu n-am stiut...
Crap in foi de dafin, stropit cu vin rosuPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii