Oua cochete

Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prea

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 2 oua
  • 2 felii de paine toast
  • 2 felii mai groase de cascaval
  • sare
  • 1
  • 5 linguri unt

Mod de preparare

Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prealabil untul. Asezam, apoi, cascavalul in interiorul celor 2 felli de paine. Spargem repede ouale in final. Presaram putina sare si acoperim cu un capac aproximativ 4 minute. Le scoatem si le punem pe farfurie cu grija, astfel incat sa le pastram intregi.
Alaturi de cele doua oua "cochete", pe farfuria intinsa aranjam 3 felii rotunde de rosie si o crenguta de patrunjel

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si peltea de gutui

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...

Dulceata si peltea de gutui
Conopida pane

Conopida pane

O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.

Conopida pane
Varza noua calita in tuci

Varza noua calita in tuci

Toamna in farfurie!!

Varza noua calita in tuci