Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prea
Se scoate miezul celor 2 felii de paine. Trebuie sa aiba aspectul unor coroane ingrosate cu putin miez. Se pun apoi in tigaie, unde s-a incins in prealabil untul. Asezam, apoi, cascavalul in interiorul celor 2 felli de paine. Spargem repede ouale in final. Presaram putina sare si acoperim cu un capac aproximativ 4 minute. Le scoatem si le punem pe farfurie cu grija, astfel incat sa le pastram intregi.
Alaturi de cele doua oua "cochete", pe farfuria intinsa aranjam 3 felii rotunde de rosie si o crenguta de patrunjel
Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...
Cozonac pufos cu aluat oparitDrobul astfel pregatit va avea un gust deosebit si nu va fi deloc uscat. Eu una nu voi mai schimba reteta.
Drob de mielBucătăria bihoreană este una foarte gustoasa, cu reţete locale delicioase, completate de influenţe primite de-a lungul...
Placinta cu branza de oaie si cartofi ca la VascauEste o placinta de sezon, usoara , gustoasa si rapida.
Mosocoarna cu pruneO prajituta delicioasa pentru iubitorii de vanilie si ciocolata.
Prajitura ToscaIncearca reteta noastra delicioasa de cheesecake fara coacere cu capșuni, un desert racoritor si ușor de preparat....
Cheesecake fara coacere cu capsuni. Un desert fin si aromat.
Comentarii