Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja.
Ouale cu maioneza si patrunjel este un aperitiv festiv clasic si delicios. Ouale se spala sub jet de apa rece, se fierb pana la consistenta tare, se racesc, se curata de coaja si se taie in doua pe lungime. Patrunjelul verde se spala si se curata. Jumatatile de ou se aseaza pe un platou si se orneaza cu maioneza. Deasupra, se decoreaza cu frunze de patrunjel.
Ouale cu maioneza si patrunjel se serveste rece.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii