Se fierb tare ouale, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu uleiul tur
Se fierb tare ouale, se lasa sa se raceasca, se curata si se taie in doua in lungime. Se scot galbenusurile si se freaca intr-un castron cu uleiul turnat picatura cu picatura. Se adauga pasta de peste, se amesteca, apoi se adauga mustarul. Se umplu ouale si se asaza pe o farfurie. Pe fiecare jumatate de ou se pune o jumatate de maslina taiata in forma de floricica. Farfuria se garniseste cu citeva foi de miez galben de salata.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii