Oua cu rosii

Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umpl

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 3 oua
  • 6 rosii
  • 200 gr maioneza
  • 600 gr salata de legume
  • cateva foi de salata verde sau crengute de patrunjel verde

Mod de preparare

Rosiile se spala, se sterg si se taie un sfert din ele, in partea coditei. Se scoate miezul din fiecare rosie, se lasa la scurs de zeama, apoi se umplu cu salata de legume. Se asaza peste fiecare rosie cate o jumatate de oua, fiert in prealabil. Se modeleaza deasupra oului maioneza si se pun rosiile pe platou.
Se servesc pe pat de salata verde, presarate cu patrunjel verde.

Alte aperitive:

Ciuperci la cuptor

Placinta de dovleac

Chiftele

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori