Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stin
Se fierb ouale rascoapte. Ceapa se taie feliute foarte subtiri si se pune in tigaie cu unt sa se inmoaie bine, pe foc mic. Se adauga faina si se stinge cu vin, apoi se adauga sare, piper si se lasa sa fiarba in vin. Ouale se curata, se taie in sferturi si se introduc in sos.
Cand a scazut vinul, se servesc cu paine prajita in unt.
Alte retete:
Oua umplute cu ciuperci
Chiftele
Zacusca
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii