Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde.
Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde. Hreanul se rade si se amesteca cu smantana, sarea, piperul, zeama de lamaie, apoi se amesteca cu o maioneza facuta din doua oua crude si unul fiert. La urma se pune pestele, se da gust de sare si piper si se toarna peste ouale puse pe platou. Ouale cu sos de maioneza se decoreaza cu masline si patrunjel tocat.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii