Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde.
Ouale cu sos de maioneza este o mancare cu oua delicioasa ce poate fi servita ca si aperitiv. Se fierb ouale, se taie in doua si se aseaza pe un platou decorat cu salata verde. Hreanul se rade si se amesteca cu smantana, sarea, piperul, zeama de lamaie, apoi se amesteca cu o maioneza facuta din doua oua crude si unul fiert. La urma se pune pestele, se da gust de sare si piper si se toarna peste ouale puse pe platou. Ouale cu sos de maioneza se decoreaza cu masline si patrunjel tocat.
O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!
Prajitura cu cocos si visinePentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...
Legume umplute cu puiSalata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...
Salata caprese cu rosii cherryGemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...
Gem de agriseAceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....
Mancarica de spanac cu carne de miel si nautCand vine vorba de placinte, cele cu branza sarata sunt preferatele mele. Cel mai mult imi plac „Placintele...
Placinta frageda cu branza si mararPrepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...
Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
Comentarii