Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei. Pe un platou se asaza salata ve
Ouale fierte tari se taie felii. Se pregateste un sos din mustar amestecat cu galbenusurile, zeama de lamaie si ulei.
Pe un platou se asaza salata verde, feliile de ou, se presara cu ceapa verde si usturoi verde, apoi se toarna sosul de mustar.
Se decoreaza cu masline si frunze de patrunjel.
Alte aperitive:
Piftie de curcan Ciuperci la cuptor Oua umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii