Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, u
Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, unt si se pune pe foc sa se ingroase, amestecand sa nu se prinda de vas. Se fierb ouale. Se aranjeaza spanacul pe un platou si deasupra, pe mijloc, in lungime se pun ouale.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftelute
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute

Dulceata si pelteua de gutui sunt usor de preparat, dar care e diferenta intre ele? Din miezul merelor gutui se face...
Dulceata si peltea de gutui
O reteta gustoasa si rapida cu conopida. Conopida pane delicioasa servita calda cu un sos rece de smantana cu maioneza.
Conopida pane
Comentarii