Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, u
Se fierbe spanacul, se scurge si se trece prin strecuratoare apasand cu dosul lingurii de lemn, pana se obtine o pasta. Se amesteca cu faina, lapte, unt si se pune pe foc sa se ingroase, amestecand sa nu se prinda de vas. Se fierb ouale. Se aranjeaza spanacul pe un platou si deasupra, pe mijloc, in lungime se pun ouale.
Mancarea se serveste calda.
Alte retete culinare:
Chiftelute
Placinta cu dovleac
Ciuperci umplute
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii