Ouale cu sunca sunt ideale pentru masa de dimineata. Aceasta reteta cu oua o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive cu oua.
Ouale cu sunca sunt ideale pentru masa de dimineata.
Se asaza sunca pe fundul unui vas termorezistent. Se toarna rosiile tocate din conserva si se asezoneaza. Se fac apoi patru adancituri in stratul de rosii si se sparg ouale. Se stropeste totul cu ulei de masline, se presara cu frunze de oregano si se introduce vasul in cuptor cca 15-20 de minute la 180 grade.
Ouale cu sunca se servesc calde.
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii