Ouale cu sunca sunt ideale pentru masa de dimineata. Aceasta reteta cu oua o gasiti pe culinar.ro, alaturi de alte retete de aperitive cu oua.
Ouale cu sunca sunt ideale pentru masa de dimineata.
Se asaza sunca pe fundul unui vas termorezistent. Se toarna rosiile tocate din conserva si se asezoneaza. Se fac apoi patru adancituri in stratul de rosii si se sparg ouale. Se stropeste totul cu ulei de masline, se presara cu frunze de oregano si se introduce vasul in cuptor cca 15-20 de minute la 180 grade.
Ouale cu sunca se servesc calde.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii