Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean este un aperitiv deosebit potrivit pentru orice ocazie de sarbatoare.

Timp pregatire
10 minute
Complexitate
redusa
Oua de prepelita in sos de smantana cu hrean

Ingrediente

  • 10 oua de prepelita
  • 1 lingura maioneza
  • 1 lingurita hrean in otet
  • sare
  • piper
  • patrunjel verde sau marar
  • 5 linguri smantana
  • zeama de lamaie

Mod de preparare

Ouale de prepelita se fierb timp de 4-5 minute. Se pun in apa rece pana se racesc, apoi se curata cu grija de coaja.
Intr-un bol se amesteca smantana, maioneza, hreanul si verdeata tocata marunt. Se adauga dupa gust: sare, piper si zeama de lamaie. Se amesteca bine toate ingredientele, apoi se adauga ouale de prepelita intregi sau taiate in doua.


Salata se serveste dupa ce a stat 10-15 minute la rece.

Cele doua functii care ma atrag cel mai tare la aparatul de gatit Philips Multicooker sunt:
-Tehnologia cu incalzire 3D. Caldura actioneaza uniform si nu e nevoie sa amesteci in mancare.
- Cele 12 programe diferite de gatire care pot indeplini toate poftele familiei.

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Prajitura cu ciocolata si zmeura

Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

Prajitura cu ciocolata si zmeura
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

O mancare de toamna usoara!

Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori