Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Prajitura cu ciocolata si zmeura

    Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !

    Prajitura cu ciocolata si zmeura
    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui

    O mancare de toamna usoara!

    Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de pui
    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori

    Astazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...

    Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori