Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Prajitura cu cocos si visine

    Prajitura cu cocos si visine

    O prajitura aromata perfecta si racoritoare! Enjoy!

    Prajitura cu cocos si visine
    Legume umplute cu pui

    Legume umplute cu pui

    Pentru ca pietele s-au umplut de dovlecei, ardei si vinete frumoase frumoase… o sa va arat azi reteta perfecta pentru o...

    Legume umplute cu pui
    Salata caprese cu rosii cherry

    Salata caprese cu rosii cherry

    Salata caprese imbina intr-un mod miraculos gustul rosiilor cu cel al branzei mozarella; totul desavarsit cu ulei de masline...

    Salata caprese cu rosii cherry
    Cele mai apreciate rețete
    Frunze de vita oparite
    1
    Conserve de iarna

    Frunze de vita oparite

    Iarna folosim frunza de vita pentru prepararea delicioaselor sarmale si de aceea trebuie sa ne gandim din timp,cand vita este...

    Frunze de vita oparite
    Sos de mere cu smantana
    2
    Sosuri reci

    Sos de mere cu smantana

    Sosul de mere cu smantana este o combinatie delicioasa si cremoasa de mere proaspete si smantana. Perfect pentru a insoti...

    Sos de mere cu smantana
    Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
    3
    Mancaruri cu carne

    Mancarica de spanac cu carne de miel si naut

    Aceasta mancare este o mancare de sezon, tinind cont ca spanacul il gasim mai mult spre toamna si inceputul anotimpului rece....

    Mancarica de spanac cu carne de miel si naut
    Gem de agrise
    4
    Dulceata

    Gem de agrise

    Gemul de agrise este foarte aromat si sanatos si se prepara la fel ca orice reteta de gem. Sa culegi agrise poate fi o...

    Gem de agrise
    Parteneri
    Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă
    Bucataras.RO

    Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă

    Andra Mihail ne aduce astăzi o rețetă excelentă! Creveți cu măsline în sos de vin, o combinație ușor de...

    Creveți cu măsline în sos de vin - Rețeta gustoasă și rapidă
    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
    Gustos.RO

    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura

    Prepara o zmeurata de casa, dulce si parfumata, ideala pentru ocazii speciale si nu numai. Reteta clasica, usor de urmat, cu...

    Zmeurata de casa - reteta clasica de lichior de zmeura
    Prajitura cu iaurt si caise
    ReteteCulinare.RO

    Prajitura cu iaurt si caise

    Prajitura cu iaurt si caise