Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Cozonac floare, reteta video

    Cozonac floare, reteta video

    Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

    Cozonac floare, reteta video
    Curcan umplut de Craciun

    Curcan umplut de Craciun

    Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

    Curcan umplut de Craciun
    Carnati proaspeti de porc

    Carnati proaspeti de porc

    Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

    Carnati proaspeti de porc