Oua fierte partial

Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.

Complexitate
redusa

Ingrediente

    Mod de preparare

    Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.


    Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.

     

    Comentarii

    Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Oua vopsite in foi de ceapa

    Este pentru prima data cand vopsesc oua in foi de ceapa si pot sa spun ca au iesit foarte frumoase.

    Oua vopsite in foi de ceapa
    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonac pufos cu aluat oparit

    Cozonacul pufos cu aluat oparit se pastreaza moale si pufos si in zilele urmatoare. Aluatul de cozonac se lucreaza foarte...

    Cozonac pufos cu aluat oparit
    Drob usor de pui

    Drob usor de pui

    Drob de pui pentru masa de Paste, se face rapid si cu ingrediente 100% naturale si 100% sanatoase, alaturi de condimentele Kamis

    Drob usor de pui
    Cele mai apreciate rețete
    Briose cu afine
    1
    Retete culinare

    Briose cu afine

    Briose cu afine. Cum sa faci briose cu afine? Briosele cu afine sunt un desert delicios și ușor de pregătit. Iată o...

    Briose cu afine
    Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
    2
    Cozonac

    Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)

    Pentru cozonac cu cacao si nuca se aduc intr-un loc incalzit de cu seara toate ingredientele, si a doua zi se purcede la lucru.

    Cozonac moldovenesc cu nuca (varianta Didina)
    Tarta cu mere si scortisoara
    3
    Tarte

    Tarta cu mere si scortisoara

    Eu nu mananc inghetata in timpul iernii, dar aceasta combinatie de tarta cu mere servita fierbinte cu doua cupe de inghetata...

    Tarta cu mere si scortisoara
    Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
    4
    Budinci

    Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata

    a) Blat: 1. Se spumeaza untul, zaharul si ouale dupa care se adauga praful de cacao, faina si praful de copt. 2. Se aseaza...

    Prajitura cu nuca de cocos si ciocolata
    Feijoada - tocana braziliana cu fasole
    5
    Mancaruri cu carne

    Feijoada - tocana braziliana cu fasole

    Feijoada este o reteta de tocata de carne de vita cu fasole boabe, mancarea nationala a Braziliei. Este o tocana delicioasa...

    Feijoada - tocana braziliana cu fasole
    Parteneri
    Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval
    Bucataras.RO

    Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval

    Tare mult imi plac retetele Laurei Adamache. Multumesc si pentru aceasta reteta,...

    Placinta cu muschi file, piept de pui file si cascaval
    Drob de miel in foietaj
    Gustos.RO

    Drob de miel in foietaj

    Organele de miel se pun la fiert in apa rece impreuna cu cateva boabe de piper,1 foaie de dafin timp de 35- 40 minute.

    Drob de miel in foietaj
    Altfel de Cozonac cu Nuca
    ReteteCulinare.RO

    Altfel de Cozonac cu Nuca

    Altfel de Cozonac cu Nuca
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Cum prepari acasă o rețetă delicioasă de Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!! citeste mai mult
    Pere cu brânză gorgonzola, nuci și miere! Un deliciu!!!
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola
    Povestea brânzei Gorgonzola este împletită cu o legendă plină de romantism, întâmplări neașteptate și, desigur,... citeste mai mult
    Legenda romantică a brânzei Gorgonzola