Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat.
Pentru oua fierte partial ele trebuie sa fiarba astfel incit albusul sa fie prins in intregime, iar galbenusul semiinchegat. Metodele de firbere si secretele reusitei sunt aceleasi ca si pentru ouale moi, doar timpul de firbere este putin mai lung. Trebuie sa socotim 5-6 minute pentru prima metoda, 4 minute pentru a doua si 10 minute pentru a treia.
Ouale cleioase pot fi servite simple sau cu diferite sosuri calde, sos alb, sos bechamel, sos de rosii.
Nu putea sa treacă toamna fără să pregătim ceva cu gutui. Este prima oară când pregătesc gem de gutui. Mi se...
Gem de gutui cu ghimbirReţetă preluată din revista ,,Secretele Bucătăriei,,. E o prăjitură foarte uşor de făcut şi foarte gustoasă.
Prajitura cu mere si crusta de nuciGustoasa, hranitoare, simplu si rapid de facut: supa crema de dovleac. Ideala pentru serile rece de iarna, pentru o cina usoara.
Supa crema de dovleacRetete de vara
Prajitura cu cirese si branza de vaci• curatati legumele si taiati-le cuburi• spalati lintea in mai multe ape si lasati-o la inmuiat in apa rece
Supa crema de linte cu afumaturaO reteta cu produse vegetale fara ulei sau alte grasimi . In loc de oua, am folosit fulgi de drojdie inactiva care sunt...
Chiftelute din soia cu dovlecel Socoteala de acasa nu se potriveste cu cea din targ . Nici meniul propus cu ingredientele disponibile . Initial ma...
Supa de fasole , mazare verde si smantanaDescopera reteta perfecta de prajitura frageda cu aluat ras si prune. Usor de preparat, aceasta prajitura delicioasa va...
Prajitura frageda cu aluat ras si prune. Reteta usoara si delicioasa
Comentarii