Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de l
Ouale se fierb tari si se taie apoi in doua, pe lungime. Se scot galbenusurile, se zdrobesc si se amesteca impreuna cu sardelele sfaramate, zeama de lamaie si maioneza. Se umplu apoi albusurile si se asaza pe un platou, inconjurate de rondele de castraveti si salata. Se garnisesc ouale cu maioneza si se asaza cate o maslina pe fiecare ou.
Se servesc ca aperitiv.
Alte retete:
Placinta de dovleac
Chiftele
Saratele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii