Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina
Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina, se amesteca bine, dupa care se stinge cu lapte caldut. Se adauga in sos jumatate din cascavalul ras si se sareaza. Se rastoarna sosul alb peste ouale din tava, iar deasupra se presara restul de cascaval ras. Tava se da la cuptor, pe foc mediu si se lasa la gratinat.
Ouale se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Chiftele
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii