Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina
Ouale se fierb moi, apoi se curata de coaja si se pun intr-o tava unsa cu unt. Se prepara repede sosul alb. Untul se incalzeste , se presara cu faina, se amesteca bine, dupa care se stinge cu lapte caldut. Se adauga in sos jumatate din cascavalul ras si se sareaza. Se rastoarna sosul alb peste ouale din tava, iar deasupra se presara restul de cascaval ras. Tava se da la cuptor, pe foc mediu si se lasa la gratinat.
Ouale se servesc imediat.
Alte retete culinare:
Placinta de dovleac
Rulada de porc
Chiftele

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii