Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun int
Chiflelor li se taie varful, dupa care se scobesc de miez, cu grija sa nu se rupa coaja. Se ung apoi pe dinafara si pe dinauntru cu unt si se pun intr-o tava, care se introduce pentru cateva minute la cuptor. Se scoate tava, iar in fiecare chifla se toarna cate un ou. Se potriveste totul la gust de sare si piper si se reintroduce tava in cuptorul fierbinte, pana cand se coaguleaza ouale.
Se servesc fierbinti. Alte aperitive: Chiftele Saratele Ciuperci la cuptor
Am pregatit un tort racoritor cu fructe de sezon.
Tort de inghetata cu caise si ciocolata albaO placinta cu dovlecei fina, care surprinde si satisface toate gusturile!
Placinta cu dovleceiO mancare gustoasa pe timpul rece
Tocanita ungureasca de pui cu cartofiSa redescoperi anumite mancaruri simple din copilarie este o adevarata bucurie gastronomica. Hribi sau pitoance cum mai sunt...
Tocanita de hribi cu smantana si mamaligaTare buna cu rosii proaspete din gradina ... si alaturi de ardei iuti de toate tipurile :) ...
Supa de rosii cu perisoareGem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala. Descopera cum sa prepari gem de caise sanatos si delicios fara zahar...
Gem de caise fara zahar. Reteta simpla si naturala.Inghetata de capsuni este un desert racoritor si delicios, perfect pentru zilele calde de vara. Preparata din capsuni...
Inghetata de capsuni - racoritoare si cremoasa
Comentarii