Se fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se asaza in sos ouale, se presara ver
Se fierb ouale, dar nu rascoapte si se curata de coaja. Se pune sosul de rosii intr-un vas de sticla incasabila, se asaza in sos ouale, se presara verdeata fin tocata, se adauga sare si se introduce vasul in cuptor, pentru 4-5 minute. Cand se serveste se presara cascaval ras.
Se servesc calde.
Alte retete:
Papanasi fierti
Ardei umpluti
Placinta cu dovleac
Un desert foarte aromat cu zmeura si ciocolata !
Prajitura cu ciocolata si zmeuraO mancare de toamna usoara!
Ardei kapia rosu umplut cu legume si carne de puiAstazi va aduc varianta de ardei care mi se pare mie ca imi satisface cel mai mult gustul culinar. Stim foarte bine ca atunci...
Specialitate de ardei umpluti cu carne de pui si galbiori
Comentarii