Oua la cuptor

Ouale se spala si se fierb tari, apoi se taie in doua pe lungime, prin coaja. Se scobesc si se pastreaza jumatatile de coji. Ceapa se toaca si se praj

Timp pregatire
45 minute
Complexitate
redusa

Ingrediente

  • 6 oua
  • patrunjel verde
  • 2 linguri smantana
  • 1 lingura unt
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper

Mod de preparare

Ouale se spala si se fierb tari, apoi se taie in doua pe lungime, prin coaja. Se scobesc si se pastreaza jumatatile de coji. Ceapa se toaca si se prajeste usor in unt. Se toaca ouale si se amesteca cu smantana, sare, piper, ceapa calita, patrunjel verde tocat. Cu acest amestec se umplu cojile de ou, se pune deasupra cate putin unt, se asaza ouale intr-un vas si se introduc in cuptor pentru 10-15 minute, sau se prajesc in ulei, puse cu umplutura in jos.
Se servesc calde.

Alte retete culinare:

Placinta cu mere

Galuste cu prune

Zacusca

 

Comentarii

Pentru a comenta trebuie sa fii autentificat. Log in

Cozonac floare, reteta video

Cozonac floare, reteta video

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.

Cozonac floare, reteta video
Curcan umplut de Craciun

Curcan umplut de Craciun

Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...

Curcan umplut de Craciun
Carnati proaspeti de porc

Carnati proaspeti de porc

Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...

Carnati proaspeti de porc