Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi albusurile cu maioneza picant
Ouale se fierb tari, apoi se curata de coaja. Se taie in jumatate, pe lungime, se curata de galbenusuri si se umplu apoi albusurile cu maioneza picanta. Se presara deasupra galbenusurile rase.
Se orneaza cu felii de ridichi sau masline si patrunjel verde presarat deasupra.
Alte retete:
Ciuperci umplute
Piftie de curcan

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii