Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute
Se pun ouale in apa clocotita. Se lasa sa fiarba 5 minute pentru a obtine un albus bine inchegat si timp de 3 minute si jumatate pina la patru minute pentru a obtine un albus mai mult sau mai putin fiert. Timpul de firbere se va prelungi cu 30 de secunde daca ouale sint mari.
Ouale fierte moi pot fi servite cu soteuri sau piureuri de legume: morcovi, fasole alba, spanac, andive, conopida si alte legume. Fiecare persoana isi curata oul proaspat si il pune pe legume. Untiera cu unt proaspat si sarea nu trebuie sa lipseasca de pe masa.

Astazi iti arat pas cu pas cum fac eu cozonacul floare, umplut cu crema de ciocolata si nuci crocante.
Cozonac floare, reteta video
Daca doresti o reteta de friptura deosebita, pentru masa de Craciun, reteta noastra de curcan umplut este ceea ce cauti. Este...
Curcan umplut de Craciun
Pentru carnati proaspeti de porc carnea de porc se spala si se taie bucati. Usturoiul se curata, se piseaza cu sare si se...
Carnati proaspeti de porc
Comentarii